ελληνικά / english
ελ / en
κατασκευή ιστοσελίδας Cross

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ

Για την εταιρεία Cross, η οποία αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ολοκληρωμένης παροχής τεχνικών λύσεων στον κλάδο της ναυτιλίας, των αερομεταφορών, του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και της πυρόσβεσης για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, δε θα μπορούσαμε παρά να αναπτύξουμε μία σελίδα που να αντικατοπτρίζονται ποιοτικά οι αξίες και το όραμά της.

Κύριο μέλημά μας ήταν η παρουσίαση ενός επαγγελματικού προφίλ, στο οποίο να προβάλλονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες, το portfolio ολοκληρωμένων projects και οι συνεργάτες της εταιρείας με τον πλέον άμεσο και ενδιαφέρων τρόπο.

Πέτυχαμε, τελικά, μία άκρως λειτουργική και responsive ιστοσελίδα, η οποία, παρόλο που περιλαμβάνει μεγάλο όγκο πληροφοριών, καταφέρνει να προκαλεί ενδιαφέρον και να παραμένει engaging για τους χρήστες.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

  • • UI/UX & WIREFRAMING
  • • WEB DESIGN
  • • WEB DEVELOPMENT
Cross Website bg laptop

BRANDED WEBSITE

Για την Cross, θέλαμε από το πρώτο μόλις κλικ να προβάλλονται ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία που αποπνέει η επιχείρηση, γι' αυτό και σχεδιάσαμε τη σελίδα με σκοπό να εξυπηρετείται το storytelling και να αναδεικνύονται μοναδικά τα βασικά χαρακτηριστικά του brand.

Cross Website fullscreen
Cross Website fullscreen
Cross Website fullscreen
Cross Website homepage fullscreen
Cross Website homepage fullscreen
Cross Website homepage fullscreen
Cross Website homepage fullscreen

κατασκευή ιστοσελίδας

Metadocs

Πείτε μας την ανάγκη σας! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ